Dobavni rok Didašport izdelkov

Dobavni rok Didašport izdelkov ...

Verjetno ste opazili, da ima večina izdelkov iz naše ponudbe dobavni rok okoli 3 tedne. Čas dobave je nekoliko daljši zaradi odločitve, da vam ponudimo več kot 4.000 izdelkov, ki vključujejo tako igrače in izobraževalne igre, kot tudi športno opremo, pohištvo in ostale elemente za opremo igralnic in otroških sob. Ti so primarno namenjeni uporabi v vrtcih in šolah, kar pomeni, da imajo vse višje zahtevane standarde in certifikate, veliko didaktično vrednost ter vzdržljivost.

Na prvo mesto vedno postavljamo kvaliteto in posebno didaktično vrednost izdelkov ter možnost širokega izbora, to pa tudi pomeni, da je potrebno določene izdelke naročiti posebej in na njih tudi nekoliko počakati.

Zavedamo se, da je dobavni čas nekoliko daljši, vendar smo prepričani, da lahko s kvaliteto in prijazno storitvijo to presežemo ter vam in vašim otrokom zagotovimo najboljše. 

 Na dobre stvari je vredno počakati! :)

Didasport.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več info o piškotkih
x