Poslanstvo

Podjetje Didašport že leta uresničuje svoje poslanstvo uresničevanja želja slovenskih vrtcev in osnovnih šol po igralih, igračah in raznovrstnih pripomočkih. Dolgoletne izkušnje združene z mladostnim poletom so razvile podjetje, ki danes predstavlja zrelo poslovno odločitev z jasnim namenom - na trg prinesti nov zagon, ter novo, svežo, boljšo in ne nazadnje tudi ugodno ponudbo izdelkov za otroke in starše.

Vizija

Postati vodilni ponudnik celovite opreme za igro, učenje in bivanje otrok, s poudarkom na kvaliteti, potrjeni s certifikati – v Evropi in kasneje tudi v svetu.

O izdelkih iz ponudbe

S spletno trgovino didasport.com želimo našo posebno ponudbo predstaviti in približati tudi končnim uporabnikom. Glavno vodilo blagovne znamke Didašport ostaja kakovost in dodatna didaktična vrednost vsakega izdelka iz ponudbe. Ti so primarno namenjeni uporabi v vrtcih in šolah, kar pomeni, da imajo vse višje zahtevane standarde in certifikate, veliko didaktično vrednost ter vzdržljivost. »Pametne igrače«, kot jih radi imenujemo, težko najdemo na policah običajnih trgovin z otroško opremo, zato pa jih želimo našim strankam ponuditi mi.

Didasport.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več info o piškotkih
x