Kinetic Sand™ 5 kg

Več pogledov

Kinetic Sand™ 5 kg

Dobavljivo

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Na zalogi! Dobava takoj.
163 150 201
50,02 €

Kinetični pesek Kinetic Sand™ - 5kg

Kinetični pesek Kinetic Sand™ je pesek za igro v notranjih prostorih. V osnovi gre za 98 % čistega peska, skrivnost njegovega gibanja pa je v patentiranem vezivu. Igranje s peskom je pomirjujoče in antistresno. Vezivo drži pesek skupaj in tako poskrbi, da ga po igri z lahkoto pospravimo in za sabo ne puščamo umazanije. 

-          98 % pesek, 2 % čarovnije

-          Kreativna igra, ki sprošča in pomirja

-          Razvijanje motoričnih sposobnosti in kreativnosti

-          Za sabo ne pušča umazanije

-          Se ne izsuši

-          Primeren za otroke in odrasle

-          Produkt ustreza varnostnim direktivam za EU.

Oblikovanje in gnetenje kinetičnega peska z rokami je prava terapevtska izkušnja. Ob enem pa nam pesek pušča tudi ogromno ustvarjalnih možnosti, saj lahko iz njega izdelujemo razne figure ali pa delamo gradove in potičke. Pesek je mehak in prožen, njegova struktura pa otrokom omogoča razvijanje motoričnih sposobnosti.

Paket 1 kg Kinetičnega peska Kinetic Sand™ je idealen za igro enega do dveh otrok, paket 5 kg pa je primeren za večje skupine.

Nasvet: Kinetični pesek Kinetic Sand™ je občutljiv na vodo. Zato za najboljše rezultate in doživetje predlagamo igro v notranjih prostorih, kjer je vlaga zraka nižja od 60 %. Če se pesek zmoči, ga pustite v suhem prostoru, da se posuši in spet bo tak kot prej. 

Starost: 3+

Dodatne informacije

Na zalogi? Dobava 3 tedne

Ocene in komentarji

Napišite svoj komentar

Didasport.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več info o piškotkih
x