Plačila in postopki

V naši spletni trgovini imate na voljo 2 vrsti plačila:

- Plačilo s PayPal računom

- Plačilo na TRR oziroma po predračunu

Plačilo na TRR oziroma po predračunu: Ko zaključite z naročilom prejmete potrditveni  elektronsko pošto, ki vas obvesti, da je bilo naročilo uspešno zaključeno. Elektronska sporočilo  vsebuje tudi račun ter številko našega TRR računa na katerega nakažete znesek računa. Številka našega transakcijskega računa: SI56 6100 0000 2278 586, odprt pri: Delavska hranilnica.

V primeru "izrednih dogodkov" - na primer, da je prišlo do napake pri vnosu zaloge ali pa je za artikel zaradi nepredvidenih razmer podaljšana doba dobave in ste artikel že plačali vas bomo o tem obvestili po telefonu. Če se boste odločili za preklic naročila vam bomo tudi takoj oz. v najkrajšem možnem času vrnili denar!

Odločitev za način plačila je vaša, zagotavljamo pa vam, da ne glede na to kateri način boste izbrali, da je proces plačila v naši spletni trgovini zelo preprost in predvsem VAREN.

V primeru, če smo pozabili odgovoriti na kakšno vprašanje smo dosegljivi  od ponedeljka do petka med 7h in 15h na našem e-mailu: prodaja©didasport.si  in telefonu: 01 530 25 37.

Postopek in cene dostave

Dostavo naročenih artiklov opravlja naš pogodbeni partner City Express d.o.o. Za vsa naročila do 12h (pogoj je seveda, da je artikel na zalogi!), se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti dan. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

Ob naročilu je možno vpisati tudi drugi naslov za dostavo, kot naslov plačnika. Ta opcija vam bo vedno prišla prav, ko se boste odločili, da boste obdarili svojega prijatelja z našimi artikli. Naslove si lahko shranjujete v vašem profilu, tako, da so vam na voljo vsakič, ko boste hoteli izvesti naročilo in vam ne bo potrebno ponovno vpisovati naslova.

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici v Ljubljani (Cesta 24. junija 23, Črnuče). Delovni čas od 7h – 15h. V primeru prevzema na naši lokaciji stroška dostave ne zaračunamo.

Če je izdelek na zalogi v našem skladišču, ga lahko z oddajo spletnega naročila, ki je potrjeno najkasneje do 12.00 lahko še isti dan prevzameš tudi v naši poslovalnici.  

Strošek dostave

Strošek dostave v naši spletni trgovini je odvisna od teže izdelkov. Naročila nad zneskom 100 € so upravičena do brezplačne dostave! Cena dostave se vam bo prav tako izpisala ter prištela h končnem znesku pri zadnjem koraku naročila.

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na težo naročenih izdelkov:

 

 

do 1 kg

do 2 kg

do 5 kg

do 10 kg

do 15 kg

do 20 kg

do 25 kg

do 30 kg

do 35 kg

do 40 kg

do 45 kg

do 50 kg

Slovenija

2,76 €

2,76 €

3,41 €

4,14 €

4,87 €

5,60 €

7,46 €

7,46 €

8,77 €

8,77 €

10,23 €

10,23 €

 

 

Vse cene so brez DDV!


Dostava se običajno vrši v dopoldanskem, v nekateri primerih pa v popoldanskem času. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam bo dostavljavec pustil obvestilo,

Blago dostavljamo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji.

Didasport.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več info o piškotkih
x